Acompanyament al part

Castellano

Acompanyo amb respecte com a doula a una dona i el seu entorn familiar durant l’embaràs, el part i el puerperi ocupant-se de seu benestar general i de les seves necessitats tant emocionals com practiques. Puc acompanyar tant en hospitals, cases de parts com en parts domiciliaris.

Al llarg de la història les dones, en els seus parts, van anar amb una llevadora, amb experiència i coneixements, que les assistia a elles i al nadó. Solia haver-hi també una o diverses dones que oferien el seu suport: una altra mare, àvia o amiga, capaces de donar-los suport afectiu i emocional. Eren dones properes, que després del part s’ocupaven de protegir la mare i cobrir les seves necessitats perquè pogués recuperar-se i dedicar-se en exclusiva al seu nadó. A la vida actual, moltes vegades, les dones hem perdut l’entorn facilitador del part i la criança, alhora que hem estat traslladades a l’excessiva medicalització i tecnologia. La Doula apareix com una forma actualitzada d’aquesta figura que facilita, amb la seva presència amorosa, protecció i acompanyament durant els inicis de la maternitat.

Ofereixo un acompanyament de Doula usant el mètode Eutokia: Part Feliç, aplicació de la Tècnica Alexander per a l’embaràs, part i postpart.

En cap cas interferim en el diagnòstic, el criteri i l’actuació mèdica i / o sanitària, derivant sempre els possibles problemes de salut a professionals titulats. La nostra actuació és complementària a la dels professionals de la salut.

Veure Entrevista a Rut Bordés a BTV notícies.cat.

Que inclou el servei?

  • 1 o 2 visites a domicili abans d’iniciar la guàrdia per establir necessitats per al part
  • Guàrdia ininterrompuda amb atenció telefònica a partir de la setmana 37
  • Acompanyament durant tot el part. Suport des de l’inici de la dilatació tant en domicili com a l’hospital, acompanyament a l’hospital si cal, suport a la lactància immediata.
  • 1 o 2 visites postpart al domicili o a l’hospital durant la primera setmana després del naixement

* Es recomana prendre classes d’Eutokia: part Feliç en qualsevol dels formats que s’ofereix.

Per més informació: www.eutokiapartofeliz.com

675 524 628 Whatsapp-icon o rutbordes@gmail.com