Tècnica Alexander

Castellano

La tècnica Alexander és un mètode de reeducació psicofísica , és un mètode pràctic que ajuda a reconèixer i prevenir respostes habituals perjudicials , i ens proporciona eines per tenir un millor ús corporal . El professor transmet a través d’un contacte manual suau i precís i amb indicacions verbals , què significa tenir un ús del nostre cos més equilibrat i eficient, i ensenya el paper que juga la nostra actitud i predisposició mental a l’hora de desenvolupar qualsevol activitat per així poder restablir una organització neuromuscular més adequada per a les nostres activitats diàries .

Generalment, els nostres mals hàbits de moviment contribueixen a l’acumulació de tensions excessives i amb el temps, en un patró neuro-muscular perjudicial inherent a nosaltres. A l’acostumar-nos a moure’ns i actuar d’una manera determinada, de forma continua, automàtica i de vegades inconscient, incorporem hàbits no beneficiosos que poden arribar a interferir amb la nostra salut i el nostre potencial de desenvolupament com a persones.

A qui va dirigida ?

A qualsevol persona que vulgui aprendre a tenir un ús del seu cos més eficient i coordinat i retrobar l’equilibri i llibertat natural:

– Professionals que requereixen tenir un ús òptim del seu cos per al seu treball : actors , músics , fotògrafs , perruquers , professors , ballarins , esportistes…

– Persones amb problemes físics per excessiva tensió en el cos : mal d’esquena , cervicals , hèrnia discal , recuperació d’una lesió , …

– Per a dones embarassades ofereixo el mètode Eutokia : Part Feliç.